Avoimet työpaikat

MARKKINOINTIKOORDINAATTORI

Oletko kiinnostunut B2B-puolen markkinoinnillisista mahdollisuuksista sekä monipuolisista tehtävistä näköalapaikalla jäsen- ja koulutusorganisaation parissa? Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden ottaa alusta asti vastuuta markkinoinnin kehittämisestä ja toteutuksesta, sillä Laatukeskuksessa on käynnissä kattava brändiuudistus.

Haemme markkinointikoordinaattoria vakituiseen työtehtävään toimistoomme Espoon Keilarantaan.

Tässä tehtävässä tulet vastaamaan laaja-alaisesti markkinoinnin toteutuksesta sekä kehittämään organisaatiomme markkinointia yhdessä myynnin ja viestinnän kanssa. Huolehdit muun muassa uutiskirjeistä ja asiakastiedotteista aina suunnittelusta toteutukseen ja lähetykseen asti. Tämän lisäksi vastaat nettisivujen päivittämisestä ja sisällöstä, sisältömarkkinointi edellä. Digimarkkinointi myös tärkeänä osana tehtävänkuvaa, kuten somen päivittäminen ja kehittäminen.

Tehtävässä onnistuminen vaatii aktiivista ja sujuvaa yhteistyötä eri tiimiemme kanssa.

Ajoittain tehtäviisi voi kuulua myös muun muassa kampanjoiden ja asiakastilaisuuksien järjestäminen sekä muita toimistotehtäviä.

Sinulla on markkinointitehtäviin soveltuva koulutustausta tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Kirjoitat sujuvasti ja sisältörikkaasti. Suunnittelet ja hallitset tehtäviäsi sekä kokonaisuuksia itsenäisesti ja ymmärrät markkinoinnin tärkeyden liiketoiminnan ja brändin rakentamisessa. Kaikki tekemisesi tähtää tulokselliseen toimintaan.

Tulevalla markkinointikoordinaattorillamme on:

• Aiempaa työkokemusta B2B-puolen ja tai koulutusorganisaation markkinoinnista
  • Osaamista ja innokkuutta markkinoinnin kehittämiseen (mielellään kokemusta jostakin seuraavista: markkinointiautomaatio, digimarkkinointi, Google Analytics, videotuotanto, vlogit)
  • Erittäin hyvä suomen ja sujuva englannin kielen taito
  • Suunnitelmallinen ja itsenäinen työskentelyote
  • Can Do -asenne ja loistavat tiimityöskentelytaidot
  • Aito kiinnostus oppia laadun ja toiminnan kehittämisen perusasiat

Tehtävä tarjoaa sinulle kiinnostavien työtehtävien lisäksi näköalapaikan suomalaiseen elinkeinoelämään. Mukavat työkaverit, kattavat henkilökuntaedut sekä etätyömahdollisuus kuuluvat myös kokonaisuuteen!

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen viimeistään 25.2.2018 osoitteeseen miia.rosenqvist@laatukeskus.fi

Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Miia Rosenqvist (johtaja, seminaarit ja viestintä) puhelin 050 534 4843. Yhteydenotot vain puhelimitse 2.2. klo 9.30-11.00 sekä 9.2. klo 11.30-13.00.